Premis Molt Bàsquet

                                                                                 

Consulteu els arxiu audiogràfics de totes les edicions:

Canal You Tube

Canal Vimeo

Galeria de fotografies

  

Anar als Premis Molt Bàsquet dels anys:

logo2015mini2012 logo2015mini2015
logo2018mini2015 logomini2019

Com nèixen els Premis Molt Bàsquet?

Els Premis Molt Bàsquet apareixen de la unió d'esforços entre l'Associació d'Història del Bàsquet Colomenc i Territori Bàsquet Colomenc per crear un acte unitari del basquetbol colomenc.

Els Premis Molt Bàsquet volen reconèixer la tasca feta a favor del basquetbol colomenc, ja sigui individualment i/o col·lectivament. La única condició innegociable per atorgar els guardons es la presència del premiat/da.

La primera edició es va celebrar a l'Auditori Can Roig i Torres, el 30 de juny de 2012, on es van entregar 24 guardons, entre premis i mencions. La Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va obrir els Premis.

La segona edició va ser al Teatre Josep Maria de Sagarra, el 29 de juny de 2013, on es van entregar 30 guardons, entre premis i mencions.

La tercera edició va repetir ubicació, el Teatre Josep Maria de Sagarra, avançant les dates habituals, 21 de juny de 2014. Es van entregar 37 guardons entre premis i mencions. La Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va tancar els Premis.

També la quarta edició va tenir en el Teatre Josep Maria de Sagarra el seu escenari, i la data va ser 27 de juny de 2015, tornant a l'origen del darrer cap de setmana de juny. En aquesta ocasió es van atorgar un total de 40 guardons, rècord dels Premis Molt Bàsquet fins aquest moment. Per primera vegada, va asistir als Premis Molt Bàsquet, el President de la Federació Catalana de Basquetbol, el Sr. Joan Fa.

L'edició de l'any 2016 van començar amb problemes ja que la burocràcia de l'Ajuntament de Santa Coloma va impedir que els Premis Molt Bàsquet 2016 es celebressin al Teatre Josep Maria de Sagarra, lloc habitual, i que es desplacessin a l'Auditori Can Roig i Torres, un lloc amb la mitat de capacitat. Després de que la organització fes pública la decisió de no celebrar el Premis Molt Bàsquet 2016, l'Ajuntament va oferir l'Auditori, on es va haver de dividir l'acte en dos parts (per primera vegada en la història) per poder donar cabuda a tots els assistents. El 18 de juny de 2016 va ser l'edició dels Premis Molt Bàsquet que es van fer dues vegades. Van ser 34 els guardons entregats on es va celebrar el 40è. aniversari del naixement de la secció de bàsquet de l'ADE Fuster.

A l'any 2017, l'edició va ser més tranquila, ja que es va sol·licitar la cessió del Teatre Josep Maria de Sagarra, 14 mesos abans i la data, el 17 de juny de 2017 va ser concedida. Una edició que deixaria a www.territoribc.com com únic organitzador dels Premis Molt Bàsquet ja que l'Associació d'Història del Basquetbol Colomenc deixava la co-organització del mateix, per primera vegada des del naixement dels Premis. En aquest edició, com la del 2016, també es van entregar 34 guardons, destacant els premis al 40è. aniversari de la fundació del Bàsquet Neus i el premi a la Difusió al Basquetbol Colomenc, per Domingo Rodriguez, un dels "pares" dels Premis Molt Bàsquet.

La edició de l'any 2018, pot ser va estar de les millors celebrades, ja que es van superar els número de premis entregats, amb un total de 44, i també el número de patrocinadors amb 13, a més d'un assistència que fregava les 500 localicats, i que van ser tancats per l'alcaldessa de la ciutat, la Sra. Núria Parlon. Va tornar a ser al Teatre Josep Maria de Sagarra, el 1 de juliol de 2018, un diumenge per primera vegada a la història dels Premis Molt Bàsquet. En aquesta edicio va destacar l'atorgament del nom "J.J.Abella" al Premi a la Difusió i Promoció del Basquetbol Colomenc, en memòria a Juan Jose Abella, membre col·laborador dels Premis Molt Bàsquet en els seus inicis, i també la creació dels Premis "Esforç i Superació", entregat als equips que cumpleixen els valors del nom del premi, sense tenir en compte els resultats.

 

 

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225