El basquetbol colomenc més familiar: Els germans Ramirez

Publicat  13 d'agost de 2019. 10.15 hores

Segon dels articles dedicats als germans del basquetbol colomenc i es el torn per dos germans que gairebé van començar junts el seu camí per el basquetbol i son sant i senya de Gramenet Bàsquet Club.

Jordi i Sergi Ramirez (a la fotografia conjuntament amb Toni Pozo) va iniciar la pràctica esportiva quan el seu actual club s’anomenava Club Bàsquet Gramenet, entre els anys 1993 i 1994 quan tots dos germans s’incorporarien al club.

germans ramirez

Els dos van viure el procés de CB Gramenet a la inserció del club com secció del club de futbol UDA Gramenet, i la transició al 2007 a l’actual Gramenet BC.

Jordi i Sergi han tingut una semblant trajectòria ja que tots dos han vestit únicament la samarreta blanca, blava, vermella i gris, segons la època, combinat el ser jugadors amb col·laborar amb els club com entrenadors del mateix, coincidint alguna temporada a Jordi com entrenador del seu germà.

En Jordi, distingit per el seu fi llançament de 3 punts, va aconseguir debutar al sènior “A”, quan només tenia 17 anys i ja va ser a la temporada 2007-2008, la primera com Gramenet Bàsquet Club, quan era un fixe a la primera plantilla, en aquella temporada d’Enric Piqué, en la única temporada que va estar amb Gramenet BC, fins la darrera temporada on va encetar la seva segona etapa al club.

Actualment, es el capità del primer equip, des de fa varies temporades, amb ja iniciant la 13na. temporada, com integrant de la plantilla.

El petit dels dos germans, en Sergi, ha estat trepitjant el camí que feia el seu germà, debutant a sènior a la temporada 2008-2009, com director de joc, i establint-se en el primer equip a la temporada següent, des d’on ha estat essent intermitent.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225