La pluja no va deslluir la tercera jornada de la Copa SCG. Resum de la 3a. Jornada

Publicat  24 de setembre de 2019. 13.38 hores 

La pluja caiguda el dissabte no va evitar que es jugués la tercera jornada de la Copa SCG que es va jugar simultàniament als Poliesportius del Raval i La Bastida i al Pavelló Juan del Moral, i el diumenge també a aquesta darrera instal·lació.

Abans, el divendres, darrer partit del triangular sènior 2a. i 3a. Catalana entre Bàsquet Neus i CB Santa Coloma “B”, en el Poliesportiu de La Colina, i que va acabar amb victòria dels blaus per 72 a 67, quedant el Bàsquet Neus a la primera posició final de la Copa SCG.

copascg2019 infantil bdg gbc bdg

El dissabte, al Poliesportiu de La Bastida, el primer partit del triangular a la categoria mini masculí nivell C, entre ADE Fuster, com primer equip col·legial participant a la Copa SCG 2019 i Gramenet BC Blau, amb victòria per els grisos per 70 a 58, i el darrer partit del triangular a la categoria junior masculí Interterritorial entre Bàsquet Neus “A” i CB Santa Coloma “A”, amb victòria dels primers per 71 a 65. Per la tarda, torn per el Bàsquet Draft Gramenet amb tres partits i tres finals: Junior – Círcol Catòlic Badalona (64-43), Sènior “B” – CB Joventut de Badalona “B” (37-78) i Sènior “A” – Bàsquet Samà Vilanova (48-47).

Al Poliesportiu del Raval, quatre partits més, el segon partit del triangular a la categoria cadet masculí nivell A entre Gramenet BC Taronja i CB Santa Coloma, amb victòria dels primers per 77 a 45 i que deixarà el desenllaç final de la classificació per el darrer partit, el segon partit del triangular a premini masculí nivell C1 entre ADE Fuster i Gramenet BC (41-37), a les 11.00 hores, la final a la categoria Junior femení Interterritorial entre B. Draft Gramenet i Gramenet BC, i victòria de les primeres per 64-44, acabant la jornada amb la final masculina a junior Nivell A entre Bàsquet Neus “B” i SE Sant Joan de Mata i victòria dels colomencs per 56 a 51.

Al Pavelló Juan del Moral, la final de la categoria Infantil masculina Interterritorial, entre el CB Santa Coloma i el FC Barcelona “B”, entrenat per el colomenc Manel Muñiz, i victòria final per els visitants (32-96) mentre que a les 16.00 hores, la final de la categoria Infantil Nivells B-C entre ADE Fuster i Bàsquet Neus, amb victòria per els blaus, per 46 a 50, en un partit decidit al darrer període.

El diumenge, també al Pavelló Juan del Moral, tres finals més. La primera, la final femenina de la categoria unificada entre 1er. Any i nivell B, entre B. Draft Gramenet i Gramenet Neus, va ser per les primeres per 56 a 28. Seguidament, dues finals per Gramenet BC com protagonistes, amb el sots 21 femení que jugaria amb el Sènior del BC Sant Joan Despí (42-45) i el sènior “B” que guanyaria al SE Sant Medir “B” per 62 a 57.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225