Premini masculí i femení: Els calendaris 2019-2020 de la primera fase de competició

Publicat  21 de setembre de 2019. 14.13 hores

Quatre derbis ens portaran els mes petits en els nous calendaris de la Federació Catalana de Basquetbol pel que fa a la categoria de promoció. En dos nivells diferents, nivell C i nivell D, hauran partits entre equips colomencs.

Nivell B

Bàsquet Neus

Un únic representat del basquetbol colomenc en aquesta categoria, Bàsquet Neus, que estarà en el grup 5, debutant davant d’UBSA Vermell, i acompanyant-li equips badalonins com CB Joventut de Badalona 1 o CB Sant Josep “B”.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari de B. Bàsquet Neus

adefusterpremini twitter

Nivell C

Fins cinc equips colomencs estaran en aquest nivell i un derbi, entre Gramenet BC i CB Santa Coloma “B”, que estaran enquadrats en el grup 12.

CB Santa Coloma “B” / Gramenet BC

Els vermells debutaran a casa davant també l’UBSA Blau mentre que els grisos descansaran a la primera de les jornades, arribant a la següent el primer partit del derbi, el 12 d’octubre, al Pavelló Juan del Moral, mentre que la tornada serà el 23 de novembre al Poliesportiu del Raval. El grup el completen l’AE Badalonès i AAVV Mas de Sant Llei Blau.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari de CB Santa Coloma "B" i Gramenet BC

ADE Fuster “A”

Els col·legials es trobaran en grup totalment de la zona del Maresme, el 14, on debutaran a casa davant del CB Vilassar de Mar Negre i acabarà també a casa, davant un altre Vilassar, el CB Vilassar de Dalt Verd.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari del l'ADE Fuster "A"

ADE Fuster “B”

El segon equip premini dels col·legials estarà al grup 15, amb un grup semblant del Maresme, però amb el Sant Andreu de Natzaret de Badalona, i debutant a la pista del Col·legi Fuster davant del CB Vilassar de Mar Verd.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari del l'ADE Fuster "B"

CB Santa Coloma “A”

També debut a casa davant dels vermells (CEB Sant Jordi) on estaran en un grup completat exclusivament amb equip del Vallès, com per exemple el CB Mollet.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari del CB Santa Coloma "A"

Nivell D

CB Santa Coloma / Gramenet BC

En aquest nivell trobarem el segon derbi, i el primer dels dos derbis femenins a la categoria de promoció, on Gramenet BC debutarà a la pista del SESE i el CB Santa Coloma, como local amb BC Canovelles. El primer derbi ja serà a la segona jornada, el 12 d’octubre, al Poliesportiu del Raval, mentre que el 23 de novembre es jugarà el partit de tornada al Pavelló Juan del Moral.

PixelKit 0026 45 37734  Consultar el calendari del CB Santa Coloma i Gramenet BC

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225