En joc tots els clubs colomencs!. Jornada tercera de la Copa SCG.

Publicat  19 de setembre de 2019. 13.25 hores 

La tercera jornada de la Copa SCG ens portarà a que entrin en joc els dos clubs colomencs que restaven per participar: ADE Fuster i B. Draft Gramenet, mentre que les quatre instal·lacions colomenques on es juga al nostre esport, estaran presents en la configuració de la jornada.

La jornada començarà divendres, al Poliesportiu de La Colina, amb el darrer partit del triangular a la categoria sènior a 2a. i 3a. Catalana masculí, entre CB Santa Coloma “B” i Bàsquet Neus, que decidirà el guanyador de la categoria.

 Planning jornada3 Copa SCG

Dissabte al matí, al Poliesportiu de La Bastida, l’inici del quadrangular Mini masculí Nivell “B” entre ADE Fuster i Gramenet BC Blau, que es convertirà en un triangular juntament amb el CB Santa Coloma “B”. Seguidament, el tercer partit del triangular Junior masculí Interterritorial entre Bàsquet Neus “A” i CB Santa Coloma “A” que decidirà el segon i tercer llocs.

Per la tarda, sessió per el Bàsquet Draft Gramenet, amb els partits del junior a nivell “A” (16.00 hores), i dels dos sèniors (17.30 i 19.15 hores).

Seguint dissabte, al Pavelló Juan del Moral, 5 partits més. S’obrirà amb un CB Santa Coloma – FC Barcelona “B” (11.00 hores), entrenat per Manel Muñiz, de categoria infantil masculí essent la final d’Interterritorial, més la primera de les finals femenines, a cadet nivell A, entre B. Draft Gramenet i Gramenet B, i ja per la tarda (16.00 hores), la final infantil masculina de nivells B-C entre Bàsquet Neus i ADE Fuster, per finalitzar amb les finals, amb el CB Santa Coloma com protagonista, de les categories Junior masculí CC 1er. Any i sènior masculí Copa Catalunya, que s’enfrontarà amb un altre rival de la categoria: l’UESC.

També dissabte, al Poliesportiu del Raval, quatre partits més, en tres franges, 9.30, 11.00 i 12.30 hores. A les 9.30 hores, el segon partit del triangular a cadet masculí Nivell A, entre Gramenet BC Taronja i CB Santa Coloma, i el segon partit del triangular de premini masculí Nivell C1, amb ADE Fuster i Gramenet BC. Després, la final femenina a la categoria Junior Interterritorial entre Gramenet BC i B. Draft Gramenet i seguidament la final Junior masculí de Nivell A que portarà a jugar a Bàsquet Neus “B” i SE Sant Joan de Mata.

Finalment, el diumenge, al Pavelló Juan del Moral, a les 9.30 hores, la final a la categoria Infantil femenina, on el Grup de 1er. Any i nivell B, es fusionaran perquè juguin B. Draft Gramenet i Gramenet BC. Seguiran dos partits de Gramenet BC davant d’equips convidats, el sots 21 femení dels grisos davant del Sots 25 del BC Sant Joan Despi i el sènior “B” enfront del SE Sant Medir “B.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225