Una eliminació i una classificació per la Final A4

Publicat  18 de setembre de 2019. 12.02 hores 

La Lliga Catalana de la Lliga Femenina 2, en la seva fase prèvia està a la meitat del seu trajecte i un les representants colomenques ja tenen feta part del seu futur a la competició.

I es que Femení Sant Adrià i AE Boet Mataró, van quedar enquadrats al mateix grup, i en conseqüència les representants del basquetbol de la ciutat a la Lliga Femenina 2, i definides les seves possibilitats a la Lliga Catalana.

ltimoner2019 aeboet tonihidalgo

L’AE Boet Mataró de Laura Timoner (a lafotografia) i Marta Arbizu, s’ha quedat fora de participar en la Final A4 que es jugarà els dies 28 i 29 de setembre, a Sant Feliu de Llobregat, al perdre els dos partits d’aquesta fase prèvia.

Derrota davant del Segle XXI, per 55 a 51, a Barcelona, amb 10 punts i 22 minuts de joc de Marta Arbizu, i 7 minuts de participació de la Laura Timoner, sense poder anotar, i també partit perdut, a Mataró, davant del Femení Sant Adrià “A” (40-71), amb 5 minuts de joc per Merche Carrillo, que està a cavall entre el primer i segon equip de les adrianenques, i que ja serà la única representant colomenca a la Final A4.

Femení Sant Adrià “A2 i Segle XXI jugaran el 22 de setembre per conèixer qui serà el primer de grup, malgrat tots dos equips ja estan classificats, i esperen rivals del grup 2, on estan el GEIEG Unigirona, Barça CBS i el Santa Rosa Lima Horta, que encara no han començat la fase prèvia de la competició.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225