Massificació colomenca al Open Day

Publicat  17 de setembre de 2019. 12.21 hores 

Força presència de jugadors, jugadores i entrenadores en el Open Day a la categoria junior preferent que es va jugar a Blanes.

A semblança de la Lliga Femenina, la primera de jornada de la competició, es juga en una sola seu, en aquest cas a la localitat de Blanes, convertint-lo en el tret de sortida de la competició, on el basquetbol colomenc ha tingut molt presència, especialment a la categoria femenina.

Andreacojocariu 2019 fcbq

En el Grup 1, el Barça CBS “A” va superar al Femení Maresme per 68 a 56, amb 13 punts, la segona millor anotadora de les blaugranes, d’Erika Aspajo, que va jugar un total de 27 minuts.

En el grup 2, tres partits amb presència d’integrants de la ciutat. L’AE Boet va superar al Femení Osona per 74 a 60, on la colomenca Clara Diaz, en la seva primera temporada amb les mataronines, provenint del Basket Almeda, va anotar 10 punts i jugant 20 minuts,

En el partit amb més presència colomenca, el CB Lleida davant del CB Joventut de Badalona Femení “A”, la victòria va ser les lleidatanes sobre l’equip que entrena Sergio Vera, assistit per Jonatan Hernandez, els dos entrenadors colomencs de l’Open Day, i on també va participar la jugadora Andrea Maria Cojocariu (a la fotografia), que va jugar 20 minuts, anotant 3 punts.

La darrera presència colomenca d’aquest grup la trobem en la derrota del Femení Sant Adrià “B” davant de la JE Terrassa (55-63), on malgrat no va jugar, Jana Serrano, va estar a la banqueta, i espera el seu moment per tornar a competir després de superar la seva greu lesió de genoll a principis d’any.

En la categoria masculina, tenim dos jugadors, els dos “Joels”, Joel Penina i Joel Grau. El primer, en la seva primera temporada al CB L’Hospitalet, la coincidència li va portar a jugar el primer partit oficial davant del seu ex-club la temporada anterior, el CB Sant Josep de Badalona. L’equip hospitalenc van guanyar per 43 a 77 amb 18 minuts de joc del jugador colomenc, anotant 6 punts.

L’equip d’en Joel Grau, l’Unión Bàsquet Sant Adrià 1, no va poder superar al CB Tarragona (72-64) i on el colomenc va va anotar 4 punts, en 21 minuts jugats.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225