Copa SCG 2019. Resum de la 2a. Jornada

Publicat  16 de setembre de 2019. 12.49 hores 

El Poliesportiu de La Bastida va tenir una gran assistència en la segona jornada de la Copa SCG, on es jugarien 4 partits.

El primer de tots, la segona jornada del triangular a la categoria sènior masculí de 2a. i 3a. Catalana, entre CB Santa Coloma “B” i Gramenet BC “A”, jugat a les 16.30 hores. La victòria va ser per els vermells, per 71 a 53, que es jugaran el triomf final de la Copa SCG, el divendres amb el Bàsquet Neus. .

cscg cadet bnavsgbct basquetneus

Va ser un partit força igualat, mantenint el CB Santa Coloma “B” la iniciativa en el marcador (15-13 en el primer període, 37-35 en el descans i 48-43 al final del tercer període) i que es va trencar a l’inici del darrer quart quan els d’Alberto Torres van fer un parcial inicial de 14-0 que seria impossible de recuperar per els grisos.

A les 18.00 hores, doble partit amb els primers partits dels triangulars a les categories cadet masculí de nivell A i premini masculí a nivell C1, on a cadet, Bàsquet Neus “A” va superar en un igualat matx a Gramenet BC (56-49) i a premini, el CB Santa Coloma “A” va sumar el primer partit davant de Gramenet BC (51-26).

Tancaria la tarda del dissabte, el segon partit del triangular junior masculí Interterritorial entre Bàsquet Neus “A” i Gramenet BC Taronja, on tots dos equips van tenir una part de joc per a cadascú amb victòria final per el grisos (56-60) que s’emportarien aquesta edició de la Copa SCG

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225