Amb i sense opcions

Publicat  13 de setembre de 2019. 13.23 hores 

Els representats colomencs que participen a la Lliga Catalana de la competició EBA, una vegada jugades dues de las tres jornades de la fase inicial, tenen repartides les possibilitats.

En el grup 3, 4 representant del nostre basquetbol, en el grup més obert de tots. En la primera jornada l’Arenys Bàsquet que entrena Cesar Saura es va imposar a l’AE Badalonès, on està integrat en el quadre tècnic, Jorge Sanchez, per 72 a 64, liderant el grup, que comparteixen amb el CB Mollet de Javi Rodriguez i Imanol Martinez (a la fotografia, en una perspectiva llunyana).

Imartinez2019 cbmollet

En la segona jornada, el CB Mollet va guanyar a l’Arenys Bàsquet (75-74), igualant la classificació del grup, amb 24 punts en 30 minuts de Javi i 4 punts en 19 minuts d’Imanol.

A la darrera jornada, el CB Mollet visitarà Badalona, el diumenge, amb l’AE Badalonès, on qualsevol resultat pot alterar el resultat final de la classificació, assegurant això si, la presència d’almenys un representant colomenc a la següent fase de la Lliga Catalana.

En el grup 7, sense opcions per Antonio Ruiz i el seu UBSA, juntament amb Daniel Barrera, com segon entrenador, malgrat ha jugat només un partit, amb derrota a Sant Adrià del Besos davant del BC Castelldefels (71-76), amb 2 punts en 8 minuts per part d’Antonio. El BC Castelldefels va guanyar el seu primer partit també davant de l’UE Barberà i matemàticament ja està a la següent fase, i restaria als adrianencs jugar la darrera jornada amb els vallesans.

caeuzh-CNnlenfrgldeites

logonovacopascg

Pàgines Web

El raco de www.territoribc.com

La història de www.territoribc.com en un nou espai. Des del 5 de maig de 2007, data del seu naixement, fins l'actualitat.

logotbcnew

atencion  Espai en constant evolució  

Cuitat de Santa Coloma               

 Les dues edicions del Torneig Ciutat de Santa Coloma, amb la selecció de Santa Coloma com protagonista.

en construccio 300x225

 

 

La mirada dels clubs colomencs

Una mirada a la història dels clubs colomencs, d'ahir i d'avui.

 

en construccio 300x225